KOEX 2014
Kerasan
NLB BANK
adv
bb, 2

Banka Botërore për 16 vjet ka menaxhuar 400 milionë dollarë në Kosovë

Anëtarë të Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri i Kuvendit të Kos...

Lexo me shume
reklama

Reklamat në rrjetet sociale do të jenë më shumë se në gazeta

Shpenzimet publicitare botërore në rrjetet sociale do të kalojnë 29 miliardë dollarë për 2016, dhe v...

Lexo me shume
KOREA

Superbizneset në Korenë e Jugut, në pyetje për korrupsion

Ligjvënësit koreanojugorë po marrin në pyetje bizneset më të mëdha në vend si pjesë e një hetimi ant...

Lexo me shume
paris

Parisi i shpall luftë ndotjes së ajrit

Ndërsa niveli i ndotjes ka arritur vlera alarmuese, Parisi ndaloi qarkullimin e automjeteve me targa...

Lexo me shume
hasha, dhjetor

Hashim Thaçi në pullën postare të Maltës

Shteti i Maltës ka përgatitur një vizitë shumë madhështore për Presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi, ...

Lexo me shume
eurozona

Rritet aktiviteti i bizneseve në Eurozonë

Aktiviteti i biznesit në Eurozonë u rrit me hapin më të shpejtë të këtij viti gjatë muajit nëntor, t...

Lexo me shume
ndricimi publik

Fillon faza e dytë e ndriçimit publik në Prishtinë

Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka njoftuar se ka filluar faza e dytë e zgjerimit ...

Lexo me shume
ndotja

Ajri në Prishtinë vazhdon të jetë në zonën e rrezikshme

Ajri në Prishtinë vazhdon të jetë shumë i ndotur, dhe i rrezikshëm për shëndetin e qytetarëve, trans...

Lexo me shume

Banka Botërore për 16 vjet ka menaxhuar 400 milionë dollarë në Kosovë

Reklamat në rrjetet sociale do të jenë më shumë se në gazeta

Superbizneset në Korenë e Jugut, në pyetje për korrupsion

Parisi i shpall luftë ndotjes së ajrit

Hashim Thaçi në pullën postare të Maltës

Rritet aktiviteti i bizneseve në Eurozonë

Fillon faza e dytë e ndriçimit publik në Prishtinë

Ajri në Prishtinë vazhdon të jetë në zonën e rrezikshme

 
 
naftetaret

A do të kryhet procesi i fiskalizimit i naftëtarëve deri në fund të vitit ?

Naftëtarët po vazhdojnë të sfidojnë shtetin, raporton KTV. Për vite të tëra institucionet përgjegjëse nuk arritën t’i detyronin ...

Lexo me shume
bb

BB-ja porosit institucionet t’i shfrytëzojnë kreditë e buta për rritje ekonomike dhe punësim   

Drejtoresha e Bankës Botërore për Evropën Juglindore, Ellen Goldstein, i ka porositur institucionet e vendit që ta shfrytëzojnë ...

Lexo me shume
greqi-BE

Lehtësohet borxhi grek, marrëveshje për të reduktuar 45 miliardë euro deri në 2060

Ministrat e Financave të Eurozonës arritën një marrëveshje në Bruksel për masat afatshkurtra që do të lehtësojnë barrën e borxhit ...

Lexo me shume
 
 
 
 
 
Kivo 1

Konsulenca menaxheriale si faktor përcaktues në realizimin e projekteve investive në KIVO  

  Shkruan: Durim Hoxha Konsulenca në fushën e projekteve investive është një fushë e veçantë e konsulencës menaxheriale...

Lexo me shume
dy gure

DyGur.com: Ndërmarrja që lindi nga procesi i konsulencës

Konsulenca biznesore dhe menaxheriale paraqitet si një këshillë e pavarur profesionale që i’u ndihmon ndërmarrjeve në arritjen e o...

Lexo me shume
_Rugove 1

Konsulenca vendore kyçe në transformimin e Korporatës Rugove

Zhvillimi strategjik dhe i qëndrueshëm i ndërmarrjes, është i pamundur pa një vullnet të theksuar dhe një vizion të qartë të ndërm...

Lexo me shume
 
 
 
mbylljet e bizneseve - foto ridvan slivova (1) (2)

Shuarja e bizneseve shënon rritje, nuk e përballojnë konkurrencën

Trendi i shuarjes së bizneseve në Kosovë, viteve të fundit, po shënon rritje. Sipas të dhënave zyrtare, nga janari i këtij viti ...

Lexo me shume
Gap

Shumë mekanizma kundër korrupsionit, pak rezultate

Kosova ka krijuar shumë mekanizma dhe organe për luftimin e korrupsionit. Por, bazuar në raportet e organizatave ndërkombëtare d...

Lexo me shume
kredi

Kreditë e këqija, lak në fytin e financimit të ekonomisë në Shqipëri

Banka e Shqipërisë ka konfirmuar se deri tani nga sistemi bankar janë fshirë 250 milionë euro kredi e keqe. Por niveli i saj vijon...

Lexo me shume
 
 
NLB Bank